Menu
تکنیک ها و ایده های جالب و آسان برای یادگیری سریع‌ تر
تکنیک ها و ایده های جالب و آسان برای یادگیری سریع‌ تر

ابتلا به بیماری های خطرناک با پرخوری های شبانه | تغذیه سالم

Posted on سپتامبر 20, 2019 by ماه نشان

دچار شدن به بیماریای خطرناک با پرخوریای شبونه

تغذیه

با دونستن این موضوع که “پرخوری” شبونه شما رو به دیابت نزدیک میکنه شک نداشته باشین واسه وعده های غذایی خود بیشتر فکر می کنین.

از دلیل تا درمان واسه پرخوری شبونه

ناخواسته دچار پرخوری شبونه هستین ولی به چه دلیل شما این کار رو می کنین و چیجوری می شه این عادت بد رو ترک کرد؟ قدیمیا می گن که صبحونه رو مانند شاه، نهار رو مانند شاهزاده و شام رو مانند گدا بخورین. شام زیاد نه فقط از کیفیت خواب کم میکنه بلکه دارای اثرات بد دیگه ایه کارشناسان می گن که پرخوری در شب کیفیت خواب رو پایین می آورد و اثرات منفی روی استراحت وکیفیت خواب دارن.

پرخوری شبونه و مشکلات اون در خواب شبونه

استرس و اضطراب از دلایل پرخوری شبونه هستن این علایم زندگی مدرن موجب افزایش تمایل واسه غذا به جای خواب می شن به گفته روانشناسان، پس از یه روز استرس زا، مردم به خونه می رن و به دنبال راه هایی واسه احساس خوب هستن. غذا، مطمئنا، یه مسکن اولیه س یعنی، مردم از غذا به عنوان یه آروم بخش استفاده می کنن ریتمای روزانه شمام اینکه می تونن نقش مهمی در خواب شب تون دارا باشن واقعا تحقیقات نشون میده که ساعت بیولوژیکی شما باعث تشویق شما به غذاهای شیرین و شور نشاسته می شه ، این رفتار به بدن ما کمک می کنه تا انرژی رو ذخیره کنه با این حال امروزه اثرات منفی داره و واسه حفظ وزن سالم سخت تره.

دچار شدن به بیماریای خطرناک با پرخوریای شبونه

با در نظر گرفتن تحقیقات علمی، زیاد شدن وزن تنها نتیجه پرخوری در شب نیس. پرخوری در شب هم خطر دچار شدن به دیابت و بیماریای قلبی رو هم زیاد می کنه.

شام سنگین یا میان وعده نیمه شب می تونه قند خون و سطح انسولین رو زیاد کنه اگه این کار رو مرتبا انجام بدین، کاندید مناسب واسه دیابت نوع دوم هستین ، خوردن مقدار زیادی در شب هم اینکه می تونه اندازه کلسترول رو افزایش دهداین یکی از دلایل اصلی مریضی قلبی یا حمله قلبی است.

دلایلی مهم واسه نبود پرخوری شبونه

پرخوری در شب می تونه الگوهای خواب شما رو عوض کنه. حتی می تونه موجب خوابا و کابوسای عجیب و غریب شه، به خصوص در جوانان خوردن شبونه می تونه حافظه، یادگیری و کارکرد شناختی شما رو تحت اثر بذاره.

با در نظر گرفتن تحقیقات انجام شده، خوردن غذا بعد از ۷شب خطر دچار شدن به حمله قلبی رو زیاد می کنه و خوردن زیادتر از اندازه و رفتن به تختخواب منتهی به ریفلاکس معده می شه.

با در نظر گرفتن انسولین که بدن شما هنگام غذا خوردن تولید می کنه، وقتی از خواب بیدار میشین احساس گرسنگی می کنین.

راه حلی واسه جلوگیری از پرخوری شبونه

دوری از خوردن شام دیر ، که بهتره آخرین وعده غذایی قبل از ۸ یا ۹ بعد از ظهر باشه وعده های غذایی خود رو برنامه ریزی کنین اگه یه برنامه غذایی داشته باشین فهرستی از چیزی که در طول روز می خورید رو بنویسین وقتی که این کار رو انجام می دید، شما از نوع و مقدار مواد غذایی که مصرف می کنین خبردار میشین.

با در نظر داشتن این موضوع، می تونین عادتای غذایی خود رو تغییر بدین تا شب هنگام احساس گرسنگی نکنین با اینکه حفظ یه خواب خوب، سفر شما رو به یخچال در شب کم می کنه خوردن دیر هنگام موجب می شه تا وسوسه شید که چند بار غذا بخورین.

روشای هوشمندانه ای واسه متوقف کردن دیر خوردن غذا و پرخوری در شب:

خیلی از مردم شبه ها دیر وقت و حتی وقتی که گرسنه نیستن ، غذا می خورن خوردن شبونه باعث می شه که شما بیشتر از مقداری که نیاز دارین کالری جذب کنین و باعث زیاد شدن وزن شمام می شه سندروم پرخوری شبونه ،مشکل پرخوری افراطیه که به شکل پرخوری در شب بروز می کنه اینجا مواردی هست که از خوردن غذا در غروب یا در طول شب جلوگیری می کنه :

دلیل رو شناسایی کنین :

بعضی از مردم بیشترین غذای خود رو در غروب و یا در طول شب می خورن. واسه تغییر این عادت باید مشکل رو شناسایی کنیم . این خوردنای شبونه ممکنه بر اثر مصرف کم غذای روزانه باشن ،که باعث گرسنگی شدید در شب میشه و یا ممکنه به خاطر خستگی یا از روی عادت باشه.

با این حال میشه گفت که این مشکل می تونه به مشکل خوردن غذا و یا سندروم خوردنای شبونه در رابطه باشه.

این دو مشکل با الگوهای جور واجور تغذیه و رفتارا مشخص می شن اما تاثیر منفی اونا بر سلامت، برابر و مشابه هستن افراد واسه رسیدن به احساس آرامش و تسلی خود در برخورد با مشکلات به خوردن روی میارن اونا تلاش می کنن با پرخوری به جنگ با احساسات منفی ،مانند:غم یا عصبانیت برن و این جور خود رو آرامش دهنداین افراد زیاد می خورن و نمی تونن خوردن خود رو کنترل کنن.

اینا بارها در طول شب دچار بی خوابی می شن و تنها راه دوباره خوابیدن اونا خوردن وعده های غذاییه و به طور کاملً ناخواسته دچار این حالت می شن هر دو حالت با چاقی و افسردگی و مشکلات خواب همراه هست . خوردن شبونه می تونه به وجود اومده به وسیله خستگی، گرسنگی و مشکل خوردن غذا باشه .

شناسایی دلیل اون کمک می کنه که مراحل درستی رو واسه حل این مشکل انجام بدیم یعنی با وجود سندروم، خوردن خوراکی در شب، کل الگوی خورد و خوراک شما رو به دلیل کمبود گرسنگی روزانه به تاخیر میندازه.

شناسایی اهداف شما

تشخیص هدف شما خوب تشخیص دادن کلی دلیل واسه پرخوریه. ممکنه که واسه شما خیلی اثر داشته باشه، تا به عنوان یه الگوی مشخص ازش استفاده کنین و بیشتر رفتار خوردن شما رو کنترل می کنه. خیلی از مردم اگه گرسنه نیستن، خودشون رو در حالتی پیدا میکنن که در حال خوردن غذا هستن .درباره این اتفاقی که واسه شما میفته ، فکر کنین.

بیشتر شما میفهمید که از غذا خوردن واسه رفع نیاز استفاده می کنین و هیچوقت در اون زمان گرسنه نیستین.

دلیل پرخوریای شبونه

یکی از راه های موثر واسه شناسایی دلیل مصرف شبونه غذا می تونه نگهداشتن و یادداشت کردن روحیه خود در اون زمان باشه :

ردیابی و بررسی این عوامل ،در کنار احساسات شما کمک می کنه تا الگوها رو شناسایی کنین و بتونین در مقابل هر مشکل و رفتار منفی ای مقابله کنین و اونو شکست بدین در کل، نظارت بر الگوهای رفتاری خود و شناسایی چیزی که موجب پرخوری شما در شب میشه، به شما کمک می کنه تا پرخوریای خود رو براساس مشکلات عاطفی از بین ببرین.

از یه برنامه روزانه و روال استفاده کنین

اگه شما در طول شب پرخوری می کنین ، به دلیل کم و کافی نبودن غذا در طول روزه پس با یه برنامه غذایی روتین و مناسب به خود کمک کنین که به موقع غذا خوردن و به موقع خوابیدن شما می تونه به این مشکل ،کمک کنه. واسه وزن مناسب و خوردن غذای مناسب ، به موقع و به اندازه بخوابین کمبود خواب و مدت زمان کم اون، باعث افزایش جذب کالری می شه.

خواب کم ، در مدت زمان طولانی ، درصد دچار شدن به چاقی و بیماریای در رابطه به اونو زیاد می کنه در کل،داشتن یه روال مناسب واسه غذا و زمان خواب ، می تونه به شما کمک کنه که دوره های ناسالم زندگی خود رو از بین ببرین.

اگه شما در طول روز اشتهای غذا خوردن ندارین و شبا احساس گرسنگی میکنین، این برنامه شک نداشته باشین به شما خیلی کمک می کنه.

نکات لازم واسه دوری از پرخوری

سه نکته نیاز به رعایت شدن در برنامه غذایی

واسه خورد و خوراک خود به عنوان بخشی از روتین زندگی برنامه ریزی کنین

شاید با به کار گیری یه برنامه غذایی مناسب ، سود میبرین.

برنامه ریزی وعده های خود و خوردن میان وعده سالم، می تونه انتخابای بد غذایی شما رو کم کنه.

برنامه ریزی دقیق واسه وعده های غذایی

واسه خوردنای عادی، می تونین از یه برنامه غذایی استفاده کنین ، که می تونه هرگونه اضطراب در مورد مقدار غذا خوردن و تغذیه مناسب در طول روز رو کم کنه و گرسنگی رو خنثی کنه هم اینکه این برنامه ریزی کوتاه، می تونه مقدار مصرف مواد غذایی شما رو مدیریت و از گرسنگی جلوگیری کنه.

به دنبال پشتیبانی حرفه ای و احساسی باشین

اگه فکر می کنین که سندروم پرخوری شبونه یا در خوردن غذا مشکل دارین، ممکنه کمک حرفه ای باشین یه حرفه ای می تونه کمک کنه تا عوامل رو شناسایی کنین و یه برنامه درمانی پیدا کنین این برنامه ها بیشتر در درمان رفتارشناسی (CBT) استفاده می شن که کمک کردن به مشکلات خوردن رو نشون میده.

ایجاد یه شبکه پشتیبانی احساسی ، به شما در پیدا کردن راههایی واسه مدیریت احساسات منفی کمک می کنه، که وگرنه ممکنه شما رو تدریج به سمت سردخانه هدایت کنه در کل، واسه بعضی از افراد گرفتار به مشکلات خوردن، رسیدن به کمک و پشتیبانی حرفه ای، می تونه کلیدی واسه شکست دادن مشکلات غذاخوردنای شبونه باشه.

پریشونی و استرس از عوامل پرخوری

اضطراب و استرس، دو تا از عادی ترین دلایلیه که مردم وقتی که گرسنه نیستن، غذا می خورن.

با اینکه،به کار گیری مواد غذایی و خوردن واسه جلوگیری از احساسات شما یه ایده بده و هروقت فهمیدین ، در وقتی که در برابر اضطراب و استرس قرار می گیرین ، غذای زیادی می خورید، تلاش کنین راه دیگه ای رو واسه نابود کردن احساسات منفی و آرامش پیدا کنین.

تحقیقات نشون داده که تکنیکای آروم سازی می تونن به مدیریت مشکلات خوردن ، مانند سندروم مربوط به اون کمک کنن ، تکنیکای آرامش بخش شامل؛ تمرینات تنفسی، مدیتیشن، حموم گرم،یوگا،ورزش ملایم یا کشش می شن، ممکنه به درد بخور باشن.

غذا خوردن منظم روزانه

در طول روز، به طور منظم غذا بخورین ، پرخوری در شب می تونه با الگوهای ناهنجار غذا خوردن در رابطه باشه که بیشتر می تونه در طبقه بندی مشکلات خوردن قرار گیرد.

مصرف غذا در فواصل وقتی برنامه ریزی شده در طول روز، با در نظر گرفتن الگوهای طبیعی غذا، می تونه قند خون رو پایدار نگه داره و هم اینکه می تونه در جلوگیری از احساس گرسنگی ، خستگی، تحریک پذیری یا کمبود غذایی هم اثر داشته باشه.نمناک

.

منبع : pezeshk.us

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه

  • دیجی همکار : فروشگاه آنلاین دوربین مداربسته و تجهیزات حفاظتی
  • بازاریابی و درک نیاز های مشتریان
  • ابتلای ۴ نفر به تب کنگو در کشور / مرگ یک نفر و هشدارنسبت به رعایت نکات بهداشتی | بیماری
  • ابتلای ۳۷ درصد تهرانی ها به کمر درد | بیماری
  • ابتلاء به هپاتیت با مسافرت به مناطق غیربهداشتی | بیماری

آخرین دیدگاه‌ها

    بایگانی‌ها

    • اکتبر 2019
    • سپتامبر 2019

    دسته‌ها

    • Uncategorized
    • سلامتی

    اطلاعات

    • ورود
    • RSS نوشته‌ها
    • RSS دیدگاه‌ها
    • WordPress.org
    ©2019 تکنیک ها و ایده های جالب و آسان برای یادگیری سریع‌ تر | Powered by WordPress & Superb Themes